5 august 2021 - 11:42

Taranul adevarat va fi prezent aici in aceeasta toamna!

Mai sunt două luni până la începerea Târgului internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei – INDAGRA 2019, iar pregătirile sunt în plină desfășurare.

Preconizăm că la cea de-a a XXIV-a ediție a INDAGRA vor participa peste 550 de companii, din 25 de țări, care vor expune pe o suprafață de peste 30.000 mp.

În data de 1 noiembrie, în Sala Titulescu din cadrul Pavilionului B3 al ROMEXPO, are loc prima editie a Conferinței INDAGRA, un eveniment destinat publicului specialist.

De asemenea, pe 2 noiembrie, în sala Centrul de Presă ROMEXPO, se desfășoară încă o conferință de interes susținută de Asociația Generală a Inginerilor din România. Constantin Croitoru este speaker principal, iar la eveniment vor fi prezenți reprezentanti ai Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Textile si Pielarie.

Cei care doresc să participe ca expozanți la cea mai complexă manifestare cu tematică agricolă din România, organizată în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din

România, sunt invitați să contacteze organizatorii: www.indagra.ro – secțiunea CONTACT.

INDAGRA 2019 se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și reprezintă cadrul ideal pentru prezentarea proiectelor care pot aduce plus valoare agriculturii din România și impulsionează dezvoltarea relațiilor comerciale.

Vă reamintim că în aceeași perioadă cu INDAGRA 2019, în Centrul Expoziţional ROMEXPO se vor desfăşura alte trei evenimente cu participare internaţională, foarte cunoscute publicul larg şi celui de specialitate:

  • NDAGRA FOOD & CARNEXPO (www.indagra-food.ro) – Târg internaţional pentru industria alimentară;
  • EXPO DRINK (www.expodrink.ro) – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice;
  • PACK SHOW – (www.packshow.ro) – Expoziție pentru industria ambalajelor.