Tânăr fermier: ”Domnul ministru Oros nu mai are niciun gram de credibilitate și onoare”

Seceta de anul trecut le-a provocat mari probleme fermierilor din zonele de sud și sud-est ale țării. În condițiile dificile în care s-au aflat, mulți dintre ei așteptau o mână de ajutor din partea statului, mai ales în contextul în care ministrul agriculturii, Adrian Oros, le-a promis în repetate rânduri că vor primi despăgubiri și pentru culturile de primăvară.

Promisiunile, însă, au întârziat să se concretizeze, iar fermierii s-au văzut puși în niște situații extrem de dificile ca să-și salveze afacerile. Un astfel de fermier grav afectat de secetă este Raul Mărunțoiu, tânăr fermier din județul Constanța. Prezent în emisiunea ”Agricultura la Raport”, acesta i-a transmis ministrului agriculturii un mesaj dur:

”Din punctul meu de vedere, ca tânăr fermier, domnul ministru Oros nu mai are niciun gram de credibilitate, niciun gram de onoare, pentru că dânsul a promis și a spus multe. De materializat, s-au materializat puține, parcă s-au mai și redus față de ce era materializat în anii trecuți. Sincer vă spun, eu am încetat și să-l mai urmăresc. Banii de irigații prin PNRR, despăgubirile și toate cele sunt fantasme. Un singur sfat i-aș da: măcar să nu mai dezinformeze, atât”, a spus fermierul Raul Mărunțoiu în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită și pe canalul de youtube AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Cine la crezut vreo data cel mai slab ministru al agriculturi nu am crezut vreo data ca incep sa il regret pe Daia sper ca nu e asa ca om doar ca acum e inpins de astia sa minta dar totusi exista demisia de onoare daca vezi ca nu ese asa cum vrei tu dar cine dracu renunta la cascaval despre ce vorbim .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole