TÂNĂR ATACAT DE VIESPI, ÎN BIHOR

Jandarmii montani bihoreni au salvat un tânăr înţepat în ceafă de o viespe, în timp ce se deplasa pe un traseu montan din zona staţiunii Stâna de Vale.

Potrivit comunicatului trimi de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor, jandarmii au fost solicitaţi duminică de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, în urma unui apel de urgenţă la 112, să participe la căutarea unei persoane care a solicitat ajutor medical, deoarece se simţea rău fiind înţepată de o viespe.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, din localitatea Budureasa, se deplasa singur, pe jos, pe traseul turistic montan dintre Valea Drăganului şi Staţiunea Stâna de Vale.

Jandarmii de la Postul Montan Stâna de Vale s-au deplasat cu autoturismul din dotare la faţa locului, persoana căutată fiind găsită la aproximativ 7 kilometri de staţiunea Stâna de Vale.

Jandarmii montani l-au condus la ambulanţa din cadrul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor, care a ajuns între timp la Stâna de Vale, unde a primit îngrijirile medicale necesare, din partea personalului specializat, starea lui fiind stabilizată.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult