Syngenta anunță glorie științifică! Doctorul în biotehnologie Mary-Dell Chilton premiat cu medalie pentru inovație în agricultură

Grupul Syngenta anunță un moment de glorie științifică pentru Mary-Dell Chilton, doctor în științe, laureată a Medaliei Naționale pentru Tehnologie și Inovație din partea președintelui SUA, Biden.

Dr. Chilton, împreună cu echipa de cercetători Syngenta, au descoperit, prin metode transgenice, plante rezistente la dăunători și condiții de vreme extreme.

Premiul pentru „Tehnologie și Inovație” a fost acordat dr. în științe Mary-Dell Chilton de către președintele SUA, Biden, la sfârșitul lunii octombrie, într-o ceremonie la Casa Albă.

„Mary-Dell Chilton este cu adevărat o pionieră în agricultură, iar acest premiu confirmă amploarea și impactul contribuțiilor sale în acest domeniu. Suntem onorați să recunoaștem această realizare care a inspirat gândirea inovatoare și abordările de cercetare timp de 35 de ani alături de Syngenta”, a declarat Justin Wolfe, președintele Syngenta Seeds.

Acest premiu este cea mai recentă realizare pentru Dr. Chilton, alături de Premiul Golden Goose, Premiul World Food în 2013 și Medalia Benjamin Franklin.

Grupul Syngenta angajează peste 7.000 de experți globali în cercetare și dezvoltare și investește anual peste 1,4 miliarde de dolari în cercetare și dezvoltare la nivel global, operând mai multe facilități ultramoderne în întreaga lume – concepute pentru a aduce fermierii și cercetătorii împreună pentru a accelera progresele în domeniul produselor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole