Sute de rațe și zeci de iepuri au ars de vii într-un incendiu extins pe 600 de metri pătrați

350 de raţe şi 60 de iepuri au murit, vineri seară, într-un incendiu produs într-o gospodărie din localitatea Tudora din judeţul Botoşani, flăcările distrugând şi aproximativ 50 de tone de furaje, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 600 de metri pătraţi, cuprinzând depozitul de furaje, o anexă folosită de proprietar ca adăpost pentru păsări şi iepuri, dar şi acoperişul casei, informează AGERPRES.

Pentru stingerea incendiului au intervenit două echipaje de pompieri militari de la Detaşamentul de pompieri Botoşani, cu autospeciale cu apă şi spumă, dar şi pompierii civili de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tudora.

„Pentru stingerea flăcărilor a fost nevoie de multă apă, autospecialele fiind realimentate de mai multe ori. Din nefericire, în incendiu au fost surprinse 350 de raţe şi 60 de iepuri. Flăcările au distrus aproximativ 50 de tone de furaje, anexa unde erau păsările şi iepurii, acoperişul casei, 20 de geamuri şi o uşă din PVC şi trei uşi din lemn”, a afirmat reprezentantul ISU.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

- Publicitate -

Sursa foto: ISU Botoșani

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole