Sute de kilograme de pește și icre confiscate de la braconieri

Mai bine de 500 de kilograme de pește și icre, fără documente legale, au fost confiscate de poliţişti, în urma unor acţiuni pe linia combaterii infracţiunilor de braconaj piscicol, transportului, colectării şi comercializării de peşte şi produse din peşte, a anunțat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi – Biroul de Poliţie Transporturi Navale Galaţi au depistat, în flagrant delict, patru persoane care transportau şi ofereau spre vânzare, fără documente legale, 500 de kilograme de peşte de diferite specii (crap, şalău, ştiucă), 36 de kilograme de icre de peşte şi 800 de ţigarete, fără timbru de acciză a statului român, toate cele enumerate fiind estimate la 33.000 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Galați, citat de AGERPRES.

Întreaga cantitate de peşte şi icre a fost ridicată, în vederea confiscării, fiind predată unei societăţi comerciale de profil. De asemenea, au fost întocmite patru dosare penale „pentru deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”, au mai transmis reprezentanții IPJ Galați.

Cercetările vor fi continuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Transporturi Navale Galaţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi. 

Sursa foto: IPJ Galați

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole