15 mai 2021 - 12:06

Sute de fermieri au ramas tacuti in timpul unei licitatii! Motivul incredibil

Gest incredibil din partea unor fermieri! Sute de agricultori au rămas tăcuţi în timpul unei licitaţii publice, pentru ca un tânăr să poată recupera ferma familiei sale. Totul s-a petrecut în Statele Unite ale Americii, în statul Nebraska, scrie publicația AwesomeJelly.

Casa părintească va avea întotdeauna un loc special în inimile noastre. Iar atunci când pierzi acest loc, pierzi o bucată din tine. În trecut, era comun să moștenim proprietăți și chiar era o tradiție din generația trecută a familiei. Dacă tatăl era fermier, atunci restul generațiilor viitoare urmau, în general, același traseu.

David vine dintr-o familie de agricultori, care au făcut comerț zeci de ani. Strămoșii lui aveau pământul pe care lucrau și provenea din aceste rădăcini. David a locuit în Nebraska, SUA, și ar fi urmat în mod natural aceeași cale. Cu toate acestea, unul dintre moştenitori nu a luat în considerare interesele familiei și a insistat să vândă terenul altcuiva.

Au fost vândute optzeci de hectare de pământ, iar familia lui David nu mai deținea pământul pe care l-a moștenit din strămoşi. O stare profundă de tristeţe s-a aşternut peste familia lui David. Iar acest lucru l-a motivat să câștige terenul înapoi.

Într-o zi, terenul a apărut la o licitație de vânzare. David și tatăl său au hotărât să facă tot posibilul pentru a recupera pământul. După ce au petrecut zile și nopți încercând să determine cum își vor putea permite să cumpere terenul, ziua licitației se apropia. În acea zi, au văzut aproximativ 200 de fermieri la licitație.

Atât David, cât și tatăl său au simțit că nu vor reuși niciodată să-și cumpere terenul, din cauza concurenţei aprige. Cu toate acestea, au decis să facă ceea ce pot și să vadă ce se întâmplă. Când și-au plasat oferta, au tras aer în piept, așteptând următoarea ofertă.

Totuși, spre surprinderea lor, toți cei din încăpere au tăcut. Nimeni nu încercase nici măcar să solicite o nouă ofertă, până în momentul în care avea să fie anunțat câștigătorul licitației. A fost un miracol, un exemplu de bunătate şi conştiinţă curată.

Cei 200 de fermieri l-au lăsat pe David să liciteze singur și nu au încercat nici măcar să pună vreo contraofertă, deoarece știau că asta au de făcut. Este un exemplu al adevăratei puteri de bunătate și unitate din partea oamenilor, care au pus mai presus interesul unui străin faţă de cel propriu.