4 decembrie 2021 - 07:05

Sute de companii prezente la Indagra 2019

Cu trei luni înainte de începerea celui mai important eveniment agricol din România, ROMEXPO anunță că la INDAGRA 2019 s-au înscris deja 400 de companii expozante.

Suprafața interioară ocupată până în acest moment este de 13.500 mp, iar suprafața exterioară este de 15.700 mp.

Evenimentul se bucură de o importantă prezență internațională, 21 de țări anunțându-și până la această dată participarea la INDAGRA 2019: Austria, Belgia, Bulgaria, Coreea de Sud, Danemarca, Federația Rusă, Franța, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia și Ungaria.

Târgul reprezintă cel mai important eveniment românesc cu caracter agricol, numărul mare de expozanți, ofertele acestora şi activitățile conexe din cadrul lui demonstrează potenţialul și capacitatea acestuia.

Astfel, Asociația Română a Electricienilor din România organizează, în data de 2 noiembrie 2019, intervalul orar 13:00 – 16:00, în sala de conferințe Madgearu, din cadrul Pavilionului B3 al ROMEXPO, conferința Independența energetică a unei exploatații agricole. În plus, desfășoară zilnic, în cadrul standului, cursuri de pregătire teoretică privind verificarea instalațiilor electrice din exploatațiile agricole.

Asociația Creștem România Împreună organizează, în data de 1 noiembrie 2019, interval orar 12:00 – 16:00, în sala Centru de Presă, conferința „Economie locală, gospodării de subzinstență, soluții inovatoare adresate comunităților”.

De asemenea, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară organizează o conferință de interes pentru vizitatorii specialiști INDAGRA 2019.

Urmăriți www.indagra.ro pentru programul complet al activităților conexe.

Concomitent cu INDAGRA 2019, în Centrul Expoziţional ROMEXPO se vor desfăşura alte  trei evenimente cu participare internaţională, foarte cunoscute publicul larg şi celui de specialitate:

  • INDAGRA FOOD & CARNEXPO (indagra-food.ro) – Târg internaţional pentru industria alimentară;
  • EXPO DRINK (expodrink.ro) – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice.
  • PACK SHOW – (packshow.ro) – Expoziție pentru industria ambalajelor.

Menționăm că INDAGRA și INDAGRA FOOD & CARNEXPO se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.