SUSTINERE FINANCIARA A PARTICIPARII LA TARG PENTRU MESTESUGARI SI ARTIZANI

Aplicația pentru Programul naţional multianual pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului, gestionat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, va deveni activă începând de luni, 23 iulie 2018, ora 10,00, un program ce urmărește, prin organizarea, pe durata a trei zile, a unui târg naţional pentru artizanat şi meşteşuguri, susţinerea micilor artizani și meşteşugari în promovarea produselor proprii, conservarea şi stimularea promovării la scară largă a tradiţiilor autohtone.

Programul se adresează  persoanelor fizice și întreprinderilor mici și mijlocii care au ca obiect de activitate producerea şi comercializarea produselor care păstrează specificul execuţiei manuale şi artizanale, prestarea serviciilor care presupun un număr mare de operaţii executate manual sau au ca scop promovarea meşteşugurilor, a meseriilor, a produselor şi a serviciilor cu specific tradiţional.

Aplicanților selectați, în ordinea înscrierii, până la epuizarea fondurilor alocate Programului, de 890.000 lei,  li se  asigură participarea gratuită la târg. 

De asemenea, prin Program vor fi suportate cheltuielile de transport pentru beneficiari şi pentru produsele acestora, în valoare maximă de 2.000 lei, precum şi cheltuielile de cazare a beneficiarilor pe perioada desfăşurării evenimentului, în valoarede maximum 1.600 lei/beneficiar pentru maxim patru nopţi de cazare, dar nu mai mult de 200 lei/noapte/persoană.

Pentru a studia procedura de implementare a programului accesați link-ul:

http://www.aippimm.ro/categorie/programe/programul-pentru-mestesuguri-si-artizanat-2018/

Perioada estimativă a Târgului naţional pentru artizanat şi meşteşuguri  este 28-30 septembrie 2018, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”.

Sursa: salajeanul
Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult