Surse: Marius Micu va ocupa funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii

Noua echipă de conducere de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este tot mai aproape de a fi finalizată. După ce ministrul agriculturii, Adrian Oros, a confirmat pentru AGRO TV că în instituție vor rămâne atât Aurel Simion, cât și Gheorghe Ștefan, alături de care va veni și tânărul fermier George Cățean din partea USR-PLUS, am aflat acum numele celui de-al patrulea secretar de stat. Este vorba despre Marius Micu, fost consilier al lui Emil Dumitru, șef lucrări la USAMV București, președinte al Asociației Naționale a Tinerilor Producători Agricoli din România (ANTPAR) și vicepreședinte PRO AGRO.

Informația vine la câteva zile după ce Federația PRO AGRO și-a exprimat public susținerea pentru nominalizarea lui Marius Micu în funcția de secretar de stat MADR.

”Considerăm că domnul MICU este unul dintre cei mai buni specialiști pe care îi are România, care știe foarte bine problemele cu care se confruntă sectorul nostru și are expertiza necesară pentru a promova măsuri concrete, ce pot veni în sprijinul agricultorilor români, al economiei românești.

Nominalizarea domnului MICU in poziția de Secretar de Stat ar demonstra că efortul depus de către organizațiile profesionale de a promova obiectiv interesul legitim al fermierilor din România, este apreciat și de către mediul politic care a înțeles că printr-un parteneriat cu societatea civilă se poate realiza un motor de dezvoltare a satului românesc ca pilon al economiei naționale si al păstrării valorilor europene”, au transmis reprezentanții PRO AGRO.

Astfel, odată cu această nominalizare, știm patru dintre cei cinci secretari de stat care vor face parte din noua echipă de la MADR. Potrivit speculațiilor din presa de profil, ultimul loc ar putea fi ocupat de Tamaș Peter Nagy, fermier și fost student al actualului ministru Adrian Oros.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole