Surse: Daniel Constantin, propus Ministru al Agriculturii în Guvernul Ciucă

Liderii Partidului Național Liberal împreună cu președintele Klaus Iohannis au discutat, joi seară, posibilele soluții politice privind constituirea unui nou guvern. Premierul desemnat să formeze un Guvern, Nicolae Ciucă, trebuie să se prezinte în Parlament, până la sfârșitul săptămânii, cu o listă de miniștri și programul de guvernare, pentru a primi votul de învestitură.

Potrivit surselor AGRO TV, se pare că liberalii au stabilit ca portofoliul de la Ministerul Agriculturii să fie preluat de Daniel Constantin. Acesta a mai ocupat funcția de ministru al agriculturii în perioada mai 2012 – noiembrie 2015, în timpul guvernării Ponta.

Se pare că liberalii au decis să încerce ”forțarea” trecerii prin Parlament a unui guvern minoritar, împreună cu UDMR. Aceștia ar vrea să amâne votul de învestitură până săptămâna viitoare, pentru a mai negocia cu parlamentarii din celelalte grupări politice, astfel încât să-și asigure voturile necesare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole