27 mai 2022 - 18:47

Surpriza in conducerea LAPAR – „Din nefericire pentru unii, maine ma reintorc la birou.”

In emisiunea „Agricultura la Raport” de luni seara (07 oct.), realizatorul Ovidiu Ghinea l-a contactat telefonic pe fostul presedinte LAPAR Laurentiu Baciu, referitor la revenirea acestuia in functia de presedinte al organizatiei.

Raspunsul a venit prompt: „Din nefericire pentru unii, maine ma reintorc la birou. …E o poveste destul de lunga. Cred ca in majoritatea situatiilor am reusit sa spun despre ce e vorba. N-as vrea acum, in direct, sa fac acuzatii, dar intotdeauna e cineva interesat de a strica acolo unde treburile merg. Timpul a confirmat ca lucrurile stau altfel decat acele legende care au aparut la un momentdat si care au fost multiplicate cat s-a putut si pe unde s-a putut. Incepand de sambata lucrurile si-au intrat in normal. Ma voi intoarce acolo unde am lasat proiecte, acolo unde am lasat foarte multe probleme care erau in dezbatere si care erau in solutionare pentru fermierii din Romania, si gata de azi inainte. …M-am autosuspendat pentru o perioada cat lucrurile au fost tulburi. Acum cand s-au limpezit, de maine, imi preiau prerogativele de presedinte al LAPAR, practic pana la noile alegeri care sunt undeva in februarie”

Referitor la conducerea LAPAR, a mentionat ca va fi tot aceea care a fost si inainte, cu dl. Gheorghe Albu redevenit vicepresedinte. Intrebat despre recent desemnatul presedinte executiv, dl. Marian Visu-Iliescu, daca isi va pastra functia, dl. Baciu a spus ca vor vedea la urmatorul consiliu director ce va fi convocat la inceputul saptamanii viitoare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.