Supraimpozitare pentru terenurile nelucrate timp de 2 ani

Oficialilitățile din Arad anunţă că „în conformitate cu prevederile legale în vigoare, pentru terenurile nelucrate timp de doi ani consecutiv, proprietarii și utilizatorii acestora datorează impozite majorate”. 

În acest sens, la nivelul Primăriei Municipiului Arad, s-a decis înființarea unei comisii formată din funcționari din cadrul Serviciului Agricol, care, începând cu data de 1 mai 2021, vor desfășura activități de verificare pe teren la persoanele care figurează declarate în registrul agricol dar și în baza de date fiscală cu teren agricol extravilan și intravilan, informează aradon.ro.

„Vă comunicăm că proprietarii și utilizatorii terenurilor agricole (persoane fizice sau juridice) sunt obligați să întrețină și să asigure cultivarea acestora, să efectueze lucrări specifice pentru îndepărtarea vegetației necultivate, să nu permită depozitarea deșeurilor, să asigure protecția solului și să nu pericliteze starea de sănătate a populației. Nerespectarea prevederilor legale prezentate mai sus atrage majorarea impozitului pentru terenul agricol” – transmite municipalitatea.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole