17 septembrie 2021 - 16:38

Super Farm Land ofera acum si echipamente de protectie pentru fermieri

Cresterea si ingrijirea animalelor in vederea exploatarii lor pentru resurse presupune o munca continua, constanta si complexa. Fermele de orice fel ar fi acestea, de porci, vaci, cai sau pasari, au la baza reglementari comune si anume interesul de a mentine spatiile curate, de a oferi hrana si apa de calitate, de a ingriji animalele sau pasarile. Inclusiv ceea ce tine de protectia ingrijitorului este un interes.

In lista de echipamente de protectie Superfarm Land include cizme de cauciuc, manusi sau salopete, halate sau protectie pentru cap. Unele sunt de unica folosinta, consumabile pe care fermierul ar trebui sa le achizitioneze constant.

Cand sunt necesare echipamentele de protectie

Sunt doua situatii majore in care echipamentul de protectie demonstreaza importanta, in contactul direct cu animalele sau pasarile, precum si in cazurile de igienizare si dezinfectare a spatiilor destinate animalelor, respectiv pasarilor.

Chiar daca in fermele moderne conditiile sunt imbunatatite, sistemele disponibile pot prelua mare parte din sarcinile umane, ramane in continuare nevoia de protectie. Manevrarea sistemelor de muls, tuns, pentru curatarea zilnica a padocurilor sau pentru a verifica starea animalelor sunt situatii ce presupun automat nevoia de a purta cel putin incaltaminte speciala, impermeabila, de tipul cizmelor de cauciuc si a protectiei pentru maini, respectiv manusi. Toate acestea pot fi achizitionate de la Super Farm Land.

Cat despre igienizare si dezinfectare, masuri impuse adesea, vor fi necesare echipamente de protectie pentru cel care manipuleaza substantele, asadar halatele sau salopetele complete vor fi necesare.

Oferta completa de la Super Farm Land

Magazinul de specialitate Super Farm Land pune la dispozitie produse si sisteme specifice fermelor. La capitolul protectie regasim manusi de unica folosinta, rezistente, cele destinate a fi folosite in muncile gospodaresti, din poliester, cu protectie termica pentru sezonul rece sau cele pentru menaj sau specifice pentru veterinar.

Cizmele de protectie sunt de asemenea variate in tipologie, inalte sau semi inalte, cu sau fara protectie termica. Acestea fac parte din categoria produselor utile in orice moment, indiferent de sezon. Au talpa ce ofera aderenta pe soluri diverse si fermierii le prefera pentru ca se intretin usor si sunt impermeabile.

Oferta de pret pentru astfel de echipamente poate fi solicitata online, in cadrul paginii superfarmland.com .