Suceava: 1.300 locuințe, fără energie electrică

inundatiillPrefectul județului Suceava, Constantin Harasim, a declarat presei, luni, că se acționează în toate localitățile afectate de furtunile și ploile puternice din ultimele ore, pentru limitarea efectelor inundațiilor, un punct sensibil fiind cel de la iazul de decantare de la Tărnicioara.
Potrivit prefectului, iazul de decantare de la Tărnicioara ar putea produce pagube mari în situația în care s-ar acumula apă în exces. Aici s-au curățat gurile de evacuare a apei și se monitorizează situația în permanență.
Harasim a spus că luni la prânz erau nealimentate cu energie electrică 1.300 de locuințe, fiind afectate linii de joasă tensiune din cauza căderilor de arbori sau de crengi, iar echipele E.ON lucrează pentru reluarea alimentării.
Totodată, prefectul a spus că luni s-a intervenit circa trei ore pentru deblocarea de pietre căzute de pe versant pe DN 17, în comuna Iacobeni, drumul în prezent fiind practicabil.
O altă problemă s-a înregistrat pe DN 17A, în zona localității Vatra Moldoviței, în dreptul lucrărilor la un pod și unde devierea de la traseu a fost colmatată și a fost necesar să se acționeze pentru deblocarea acesteia. (Sursa: AGERPRES)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole