Suc de roșii – vedeta sezonului la Stațiunea de Cercetare Buzău (VIDEO)

Stațiunea de Cercetare Buzău dă lovitura cu un nou produs care se vinde ca pâinea caldă: suc de roșii! Numărul clienților

Pregătit după extragerea semințelor din tomatele cultivate de cercetătorii buzoieni și vândut cu doar 4 lei/litru, sucul de roșii este „vedeta” momentului la Stațiunea de Cercetare Buzău, iar numărul clienților este atât de mare încât se fac liste de așteptare.

La punctul de desfacere al Stațiunii de Cercetare Buzău, angajații nu mai prididesc cu preluarea comenzilor

Atât gustul foarte bun, cât și prețul avantajos al produsului îi determină pe cei care l-au încercat măcar o dată să-l recumpere în fiecare an. Până acum 400 de clienți s-au înscris pe listele de așteptare pentru suc de roșii, unii cumpărători lăsându-și comanda pe când roșiile nici nu erau coapte.

Atât gustul, cât și prețul avantajos au făcut din sucul de roșii de la Stațiunea de Cercetare Buzău un produs foarte căutat

„Este prima dată când iau. Reclama printre gospodine este foarte bună și vreau să încerc. În plus, este foarte ușor pentru noi, cei care stăm la bloc. Este listă de așteptare, dar nu ne deranjează. Eu voi lua 10 litri, prețul este foarte bun. 20 de lei cinci litri”, a spus una dintre cliente (vezi video).

Totuși, anul acesta cercetătorii estimează că vor avea la vânzare o cantitate mai mică de suc de roșii pentru că seceta atmosferică a diminuat producția de roșii.

- Publicitate -

„Anul acesta estimăm circa 50.000 de litri de suc de roșii, anul trecut am avut 70.000 de litri. Am început deja să producem suc de roșii, iar primele comenzi le-am onorat. Am vândut circa 9000 de litri de suc de roșii”, a spus, pentru sansanews.ro Vlad Constantin, director Stațiunea de Cercetare Buzău.

Un litru se suc de roșii se vinde cu 4 lei, adică același preț ca anul trecut. Cererea pentru acest produs este foarte mare. Directorul unității de cercetare spune că s-au primit comenzi inclusiv din județele vecine, Brăila, Prahova, Brașov, Galați sau chiar Călărași.

„La Brașov am livrat doar la un transport 200 de litri. Avem clienți și din Prahova, Galați, Călărași. Nici nu se vine să credem de unde vin”, a spus Vlad Constantin.

Comenzile sunt preluate de reprezentanții departamentului marketing. Clienții spun cantitatea dorită, își lasă datele și sunt contactați când sucul este gata. Sucul de roșii este vândut de marți până joi.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole