Ce se întâmplă cu subvențiile din 2023! Petre Daea face anunțul așteptat de fermieri

Ministerul agriculturii și dezvoltării rurale a început deja să lucreze la legislația națională și la softurile necesare pentru implementarea noului Plan Național Strategic (PNS), care va intra în vigoare la începutul anului 2023. Astfel, toți pașii necesari vor fi pregătiți, iar fermierii își vor primi subvențiile din 2023 la timp, susține ministrul Petre Daea.

Într-o intervenție în emisiunea ”Agricultura la Raport”, la AGRO TV, șeful MADR a precizat că PNS-ul a fost transmis din nou către Comisia Europeană la data de 30 septembrie, cu toate corecturile necesare astfel încât să poată fi aprobat. 

Ministerul agriculturii așteaptă acum avizul pozitiv din partea Comisiei, astfel încât să poată pune la punct toate detaliile pentru implementarea noului PNS, a spus Petre Daea.

”S-au încărcat, pe data de 30 septembrie, toate datele referitoare la Planul Național Strategic. România este în cadența europeană și am putut să facem toate modificările necesare pe care le-a cerut Comisia Europeană, în așa fel încât să avem Planul Național Strategic aprobat cât mai repede cu putință. Am început să lucrăm la legislație și la realizarea softului, astfel încât la anul să putem să plătim subvențiile la fermieri”, a precizat Petre Daea pentru AGRO TV

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole