Subvențiile APIA în conturile fermierilor ASTĂZI! Anunțul directorului Adrian Pintea

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă campania de plăți către fermierii români!

Potrivit declarațiilor făcute de directorul general al instituției, Adrian Pintea, într-o emisiune online la Agrointeligența, APIA a virat în conturile fermierilor până astăzi peste 2,25 miliarde de euro în cadrul campaniei 2021.

”Din 18 octombrie până în 14 februarie, APIA a autorizat la plată pe toate cele trei fonduri – FEGA, FEADR și bugetul național – peste 2,3 miliarde de euro, din care pentru Campania 2021 avem 2,250 miliarde euro, iar peste 91 de milioane de euro sunt banii pe care noi i-am acordat pe măsurile de piață, pe promovarea produselor agricole și ajutoare de stat”, a precizat șeful APIA.

Două tranșe din fondurile provenite de la Uniunea Europeană au fost deja restituite României fără sancțiuni. Prima tranșă în luna ianuarie, în valoare de 1,081 miliarde euro, iar a doua tranșă la începutul lunii februarie, în valoare de peste 560 milioane euro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole