Subvenții pentru crescătorii de BOVINE și OI! Anunț de la Ministerul Agriculturii

Crescătorii de bovine și ovine vor beneficia de subvenții semnificative și în 2022. Anunțul vine din partea deputatului George Simion, după o întrevedere a acestuia cu ministrul agriculturii, Adrian Chesnoiu, la sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

”Avem asigurările domnului ministru, care sunt transpuse în viitorul Plan Naţional Strategic, la care participăm împreună cu specialiştii noştri. Am trimis deja propunerile noastre pentru viitorul PNS. Până acum s-a mers foarte mult pe creşterea porcilor şi pe pasăre. De acum înainte, se vor da subvenţii şi pentru bovine, şi pentru oi. O să fie un fond special alocat, în care o să fie ca beneficiari şi ciobanii. Plăţile, faţă de anii trecuţi, se vor face la timp, aşteptăm documentaţia, parcă 400 de milioane”, a precizat George Simion, citat de Agerpres, după întâlnirea de la MADR.

Deputatul a insistat și pe creșterea porcilor în gospodăriile populației. Potrivit acestuia, concluzia la care s-a ajuns în urma discuțiilor a fost că nu va exista o limitare a creșterii porcilor în gospodărie, astfel că oamenii vor avea mână liberă la acest capitol.

”Aveţi voie să aveţi scroafe gestante. Toate lucrurile vor fi ca până acum, toţi cei care au casă la ţară să crească porc în bătătură, că nu se ia nimeni de ei. Garantăm noi”, a mai spus Simion.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole