Noi subvenții de 55 de milioane de euro pentru sectorul zootehnic

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) anunță lansarea unei noi submăsuri care vine în sprijinul sectorului zootehnic.

Astfel, componenta de condiționare, procesare în fermă și marketing pentru modernizarea exploatațiilor în domeniul zootehnic beneficiază de o alocare de 55 milioane de euro, prin subMăsura 4.1 „Investiții în exploatații agricole”, care va fi lansată în data de 25 octombrie a.c., se arată într-o postare a MADR pe pagina de Facebook a instituției.

Toți cei interesați să acceseze fonduri europene prin subMăsura menționată pot consulta paginile de internet ale Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și ale Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, respectiv www.madr.ro și www.afir.info.ro, unde sunt postate ​detalii cu privire la depunerea proiectelor, a condițiilor de participare generală, precum și pragurile de calitate lunare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole