Subvenții APIA – Plăți de ULTIMĂ ORĂ anunțate de directorul Adrian Pintea

Mai multe plăți așteptate de fermierii români au fost efectuate de către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), în ultimele zile. Banii urmează să ajungă în conturile fermierilor cel mai probabil săptămâna viitoare.

Potrivit directorului general al APIA, Adrian Pintea, în cursul acestei săptămâni s-a continuat autorizarea la plata finală a fermierilor care au depus cereri de sprijin în campania 2022, termenul de plată prevăzut de legislația comunitară fiind 30 iunie 2023.

”săptămâna aceasta am autorizat la plată suma de 33,03 milioane de euro pentru un număr de 7.107 fermieri”, a precizat Pintea.

Tot în cursul ultimelor zile, APIA a autorizat la plată sume importante și pentru măsura de bunăstare a animalelor: 105,01 milioane de euro au fost plătite beneficiarilor Măsurii 14.

”Suma totală autorizată în valoare de 105,016 milioane de euro este aferentă unui număr de 436 de beneficiari, din care 33,76 milioane euro pentru bunăstare porcine şi 71,31 milioane euro pentru bunăstare păsări”, a mai spus șeful APIA.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole