Subvenţii 2016: 17 fermieri, pregătiţi să intre în greva foamei. Istoria bătăii de joc

carasDupă ce fermierii care au făcut greva foamei în faţa Ministerului Agriculturii au renunţat la această formă de protest, cu condiţia ca până în 15 august să fie plătite toate subvenţiile agricultorilor din România , se ascut din nou cuţitele.
Liderul fermierilor, Costel Caraş, spune că este pregătit să reia protestul dar, de această dată, alături de mult mai mulţi grevişti, dacă informaţiile pe care le va primi azi, 16 august, la ora 13.00 nu vor fi cele aşteptate.
Alături de el vor protesta de această dată alţi 16 fermieri, dar numărul lor ar putea creşte.
„Greva foamei este o formă de protest care are ca scop obținerea rezolvării anumitor revendicări. Nu este reglementată de vreo lege anume. Ea este, practic, alegerea individuala, ca ultimă formă de protest a celui care consideră ca toate celelalte forme de revendicare sunt epuizate.
Ție ce-ți spune conștiința de om și de breaslă? Oare acum e vorba numai de bani? Cred că nu. E vorba de o întreagă istorie a bătăii de joc fată de noi, agricultorii și față de România. 24 de ani de minciună și distrugere. Nu ne putem diviza acum în cei care și-au primit banii și cei care nu și-au primit banii. Au intrat 3-4 fermieri în grevă și s-a mișcat sistemul. Ce va fi când vor intra în grevă 3000-4000 mii de fermieri? Nu se va MIȘCA sistemul, se va SCHIMBA sistemul idiot și mafiot. Ce s-a întamplat în anul 2015 cu subvențiile este nimic pe lânga ce urmează în 2016. Vor fi atâtea restricții și condiții că nu știu dacă va mai lua cineva subvenția”, a explicat Caras în invitaţia sa la protest şi solidaritate.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole