VIDEO Subvenție nouă pentru crescătorii de BOVINE, introdusă în noua PAC?

Dacă în urmă cu ani buni, carnea de vită de la animale de rasă provenea doar din străinătate, în ultimul timp situația s-a schimbat în bine. Chiar dacă nu producem la scară mare, produsele crescătorilor își fac loc pe rafturile magazinelor. Asociațiile de profil spun că în acest moment este nevoie de o strategie națională pentru ca acest sector să fie susținut pe deplin, iar în acest sens le cer oficialilor de la Ministerul Agriculturii să introducă o subvenție nouă.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

  1. subvenția pe pășune ca sa o dăm la primărie 500 pe hectar redevența( chiria) e corect ? Legea 277 codul fiscal și consiliul jud spune : masă verde 7 t la hectar × 40 t = 280 .dece ni se cer 500 și mai mult ! Un raspuns de la d – voastră! Mulțumesc

    • Orice raspuns de la noi nu ar avea nici relevanta, nici eficienta. Asemenea raspunsuri trebuie cerute celor care dau aceste legi sau hotarari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole