Subvenție APIA prelungită! Ajutorul pentru fermieri va fi plătit până în 2023

Ajutor de stat plătit de APIA, prelungit până în 2023. Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a publicat pe site-ul oficial un proiect de act normativ privind prelungirea termenului de aplicare a prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1.174/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură.

”Guvernul României adoptă prezenta hotărâre: Articol unic – Termenul de aplicare a prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1.174/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 965 din 30 decembrie 2014, cu modificările şi completările ulterioare, se prelungește până la data de 31 decembrie 2023”, se arată în document.

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii în termen de 10 zile de la data publicării pe adresa de e-mail: politici.agricole@madr.ro

Reamintim că 2 noiembrie 2020 a fost ultima zi în care femierii au mai putut depune cererile de plată la APIA pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei 01 aprilie – 30 iunie 2020 (trim. III al anului 2020). Plățile pentru acest trimestru urmează să se facă în perioada următoare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole