Subvenție APIA, în conturile crescătorilor de animale! Anunțul lui Adrian Pintea

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) va efectua în cursul acestei săptămâni plata ajutorului de stat pentru ameliorarea raselor în sectorul creșterii animalelor, anunță directorul general al agenției, Adrian Pintea.

Această plată va fi aferentă lunii mai a acestui an și va fi în valoare totală de 1,4 milioane lei, a precizat șeful APIA în direct la ”Agricultura la Raport”, emisiune realizată de Ovidiu Ghinea la AGRO TV.

”Pentru plata la ameliorare, așteptăm să ni se alimenteze contul. Aici este vorba de 27 de asociații care au solicitat acest sprijin aferent lunii mai, această lună intră acum la decontare. Suma este de 1,4 milioane lei. Și această sumă va intra în conturi săptămâna aceasta, pentru că în seara aceasta sau mâine dimineață ne va fi alimentat contul de către Ministerul Agriculturii, astfel încât și aceste sume să ajungă la beneficiari, pentru că au mare nevoie de bani”, a precizat șeful APIA pentru AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole