Subvenția ANT pentru crescătorii de BOVINE! Anunț important privind data de referință

Odată cu implementarea noului Plan Național Strategic (PNS), începând de anul acesta, se modifică și data de referință pentru ajutorul național tranzitoriu (ANT) acordat crescătorilor de bovine. Până acum, această dată era setată la 31 ianuarie 2013.

Potrivit directorului general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, data istorică a fost aducă mai aproape de zilele noastre, anul de referință fiind acum 2018.

”Aici vorbim strict de ANT 8, pentru bovine. Dacă în PNDR 2014-2020, data de referință era 2013, începând de anul acesta, data de referință este 2018. Astfel, categoric se modifică, vor fi alți beneficiari, sau poate aceiași, care au avut animale în 2018. Această dată va rămâne până în 2027”, a precizat Adrian Pintea pentru AGRO TV.

Potrivit unei hotărâri votate la Bruxelles în urmă cu mai bine de doi ani, noua dată de referință pentru ANT la bovine nu poate fi mai recentă de 1 iunie 2018. Astfel, această dată nouă va fi folosită pe tot parcursul exercițiului financiar 2023-2027.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole