13 mai 2021 - 04:58

STEYR a fost distins cu premiul „TRACTORUL ANULUI 2020” în Spania

La numai un an de la relansarea mărcii în Peninsula Iberică, STEYR a primit prima recunoaștere a calității și inovației din țară. În cadrul unei ceremonii de premiere care a avut loc la târgul agricol FIMA de la Zaragoza, STEYR 6300 Terrus CVT a fost distins cu „Tractorul Spaniei 2020” în categoria „Peste 200 CP”.

STEYR și Farming Agrícola
Farming Agrícola este distribuitorul exclusiv al tractoarelor STEYR în Spania și Portugalia. Profitând de peste 40 de ani de experiență în importul de utilaje agricole premium și de o rețea puternică de distribuție în regiune, Farming Agrícola a început cu succes înființarea și dezvoltarea mărcii STEYR în ultimul an.

„De la început, Farming Agricola și STEYR împărtășesc o viziune ambițioasă a dezvoltării împreună în Spania și Portugalia. Credem cu tărie în valorile mărcii, care sunt perfect aliniate cu cele ale Farming Agrícola. Acest premiu clarifică și mai mult faptul că marca are o reputație foarte bună în rândul fermierilor.” a comentat Jorge Iglesias, directorul general al Farming Agrícola.

STEYR Terrus CVT – Cel mai puternic

STEYR Terrus CVT include trei modele în gama sa: 6300, 6270 și 6250. Toate modelele respectă cele mai noi standarde UE privind emisiile de carbon.

Pe lângă faptul că este cel mai puternic model al portofoliului STEYR, Terrus CVT a fost recunoscut și pentru caracteristicile și tehnologia sa de înaltă calitate, adăugând confort și productivitate mai ridicate. Din aceste caracteristici, putem menționa sistemul S-Turn II, care oferă o întoarcere complet automatizată și ușor de efectuat pe capătul de brazdă. O opțiune suplimentară disponibilă este sistemul de frânare cu remorcă S-Brake care permite stabilizarea tractorului și a remorcii, mai ales atunci când condițiile de drum prezintă o aderență foarte scăzută. O a treia caracteristică vizibilă este sistemul de orientare S-Guide RTK +, care oferă o precizie de până la 1,5 cm.

Alfonso Pérez, Business Manager STEYR Iberia, subliniază: „Acest premiu este o confirmare a adevăratului potențial al mărcii în regiune. Este un stimulent să ne continuăm investițiile pentru a crește în continuare. STEYR este foarte bine perceput de clienții noștri, de la care am observat un interes și o pasiune în creștere pentru brand. ”