Ștefan Muscă scoate iar fermierii în stradă și o ia la țintă pe Ursula von der Leyen

Președintele Sindicatului Fermierilor Patrioți, Ștefan Muscă, cheamă iar fermierii în stradă! De această dată, acesta vrea să organizeze un protest în București, la Romexpo, acolo unde va veni, în 6-7 martie 2024, și președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

”Dragi fermieri, având în vedere că situația este de la o zi la alta mult mai gravă și că o parte dintre fermierii din România sunt pe cale de dispariție, de intrare în faliment, suntem executați silit, trebuie să găsim o soluție, să ieșim să protestăm și împotriva doamnei Ursula von der Leyen, care va sosi în România în 7 martie. Trebuie să-i arătăm nemulțumirile noastre, trebuie să devenim niște oameni civilizați, corecți, pentru că nu se mai poate.

Vă rog să veniți alături de mine, să protestăm pe data de 7 martie la Romexpo, pentru că este benefic pentru noi să-i arătăm că nu suntem chiar în poziția ghiocelului, cum ne-a crezut până acum. Trebuie să devenim și noi niște fermieri adevărați, cu responsabilități, dacă mai vrem să existăm”, a transmis Ștefan Muscă într-un mesaj video către fermieri.

Amintim că, pe 6 și 7 martie, în București, va avea loc Congresul Partidului Popular European, unde vor veni toți șefii de state și de guverne și președinții de partide din partea PPE.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Oare nu vă este rușine?!?! Au fost la protest cu tractoare de peste 500 000 de euro bucata, de unde bani ?! Mergeți la țară sa vedeți ce averi colosale au adunat fermierii ce jepane de sute de mii de euro bucata și ei vor ajutoare sociale din bani publici. Sa se asocieze sa producă sa proceseze și sa valorifice materia prima în produse românești finite de calitate sa își deschidă magazine proprii sa valorifice produse finite de calitate la prețuri decente . Nu au decât sa se lase de agricultură ca vin alții sa continue.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole