Stați cu ochii pe conturi! APIA face plățile finale pe 2021

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând cu data de 02 decembrie 2021, a demarat autorizarea plăților finale, ca diferență între cuantumul calculat și cuantumul acordat în avans pentru anul de cerere 2021, se arată într-un comunicat al Agenției remis marți AgroTV.

Conform repreentanților APIA, până în acest moment au fost autorizați pentru plata finală un număr de 444.693 fermieri, ceea ce reprezintă 54,63% din numărul fermierilor care au depus Cerere unică de plată în Campania 2021 și au fost declarați eligibili.

Suma totală autorizată la plată este de 137.667.515,57 euro.

În Anexă este prezentată situația plăților autorizate de către fiecare Centru județean al Agenției de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură .

Reprezentanții Agenției precizează că plăţile finanțate din FEGA se efectuează la cursul de schimb de 4,9475 lei pentru un euro, iar plăţile finanțate din FEADR la cursul de schimb de 4,8683 lei pentru un euro.

- Publicitate -

„APIA va continua efectuarea plăților aferente Campaniei 2021 în același ritm susținut, astfel încât toți beneficiarii să primească în timp util banii cuveniți”, se mai mai arată în comunicat.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole