Start-Up Nation 2022 – Cine primește finanțarea și cine mai poate depune proiecte

Depunerea proiectelor pentru Start-Up Nation 2022, componenta națională, s-a încheiat săptămâna trecută, cu un număr de aproximativ 15.000 de proiecte depuse, însă nu toate vor primi finanțare. Potrivit bugetului inițial al programului, 6.500 de proiecte ar fi urmat să primească finanțare, însă numărul acestora va crește după rectificarea bugetară.

”Trebuie să știm că sesiunea de depunere pentru Start-Up Nation 2022 s-a închis săptămâna trecută, joia trecută. Sunt depuse aproximativ 15.000 de proiecte, din care bugetul va acoperi aproximativ 10.000 de proiecte. În momentul de față sunt bani pentru 6.500 de proiecte, iar după rectificarea bugetară am auzit că o să fie până la 10.000 de proiecte finanțate la nivel național”, a precizat consultantul Gabriela Fekete pentru AGRO TV, în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

În ceea ce privește diaspora, potențialii beneficiari mai au timp să depună proiecte până în 3 octombrie pentru Start-Up Nation 2022.

”În ceea ce privește Start-Up Nation 2022 diaspora, se mai pot depune proiecte până la data de 3 octombrie. Acolo sunt cam 700 de proiecte depuse până în momentul de față, deci cei care au vechime în străinătate, au cel puțin un an lucrat în străinătate, pot depune pe Start-Up Nation diaspora. Finanțarea este de până la 40.000 euro, cu o cofinanțare de minim 15%. Asta ar fi pentru cei care lucrează în străinătate și doresc să facă o afacere în țară”, a mai explicat Gabriela Fekete.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole