Cel mai important eveniment dedicat industriei panificației, cofetăriei, gastronomiei și HoReCa se va desfăsura, la Sibiu, în perioada 23-25 martie 2017.
Sute de furnizori din zeci de țări și-au dat întâlnire la expoziția GastroPan, cel mai mare târg de profil din Europa de sud-est, găzduit pentru a nouA oară de Sibiu. GamA completă de tehnologii și soluții pentru afacerile din sectoarele țintă va fi prezentată de sute de furnizori cu tradiție, sosiți din țară și din străinătate, iar în paralel organizatorii vor asigura o serie de evenimente conexe, concursuri și demonstrații, care vor reuni cei mai buni profesioniști din domeniu.
„Avantajele pe care expoziÈ›ia le-a adus pentru expozanÈ›ii ediÈ›iei din 2016 au fost motivele principale pentru care spaÈ›iile disponibile pentru anul următor deja au fost ocupate în proporÈ›ie de peste 85%. Furnizorii pregătesc demonstraÈ›ii, ateliere practice, lansări È™i degustări de produse cu care își propun să atragă vizitatori în standurile lor È™i să își depăsească obiectivele atinse în acest an”, precizează organizatorii.
Cei mai talentați brutari, cofetari și bucătari autohtoni se vor întrece în cadrul celei mai importante competiții care identifică și promovează arta și profesionalismul din domeniu. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale (Panificație, Cofetărie, Gastronomie), în cadrul cărora juriul format din experți de talie mondială selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2017 și Tortul Anului 2017.
Standurile la GastroPan 2017, aproape epuizate
Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.