Stana de oi de peste 300 metri patrati, INCENDIATA! Interventie pentru salvarea mioarelor

O stână de oi din comuna Arsura, județul Vaslui, care se întindea pe o suprafață de peste 300 de metri pătrați, a fost mistuită de flăcări în urma unui incendiu care a pornit, cel mai probabil, de la un foc de igienizare. Din fericire, niciun animal nu a murit în urma evenimentului, proprietarul adăpostului reușind să evacueze la timp toate mioarele din staulul care a luat foc, transmite estnews.ro

Bărbatul a cerut și ajutorul pompierilor la numărul de urgență 112, secția Huși trimițând la intervenție două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

“La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată, vântul puternic mărind viteza de propagare a focului. Animalele fuseseră evacuate până la sosirea pompierilor. Au ars adăpostul de animale în totalitate și aproximativ cinci tone de furaje, o motocositoare și un atelaj hipo”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Elvis Piruș.

Pompierii au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului focul deschis în spații deschise. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole