Sprijinul AFIR de 70.000 EURO, EPUIZAT în doar două zile

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a lansat în 29 octombrie 2021, la ora 9:00, sesiunea de primire a proiectelor pentru submăsura 6.2 – „Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale”. În mai puțin de două zile de la lansare, bugetul total alocat submăsurii a fost depășit, iar în ritmul actual de depunere a cererilor, linia de finanțare va fi închisă probabil în curând.

Potrivit datelor oficiale de pe site-ul AFIR, la momentul scrierii acestui articol sunt depuse mai bine de o mie de proiecte, în valoare totală de peste 63 de milioane de euro, în condițiile în care bugetul total alocat de AFIR pentru submăsura 6.2 este de 50 de milioane de euro.

Finanțarea investițiilor neagricole se va face cu până la 70.000 de euro nerambursabili per proiect.

Deși potrivit anunțului oficial, sesiunea pentru primirea cererilor de finanțare este deschisă până în data de 31 ianuarie 2022, aceasta va fi cel mai probabil închisă în curând, datorită volumului extrem de mare de cereri depuse.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole