Sprijin financiar de 6.000 de euro pentru startup-uri agroalimentare inovatoare

Un program gratuit de sprijinire a startup-urilor agroalimentare inovatoare va fi implementat de către EIT Food, un consorțiu care include companii europene, institute de cercetare și universități, organizat ca parte a Institutului European de Inovare și Tehnologie (EIT), informează Autoritatea de Management a Programului Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM).

Programul, denumit EIT Food Seedbed, sprijină antreprenorii aspiranți, cadrele universitare antreprenoriale și startup-urile nou formate în următoarele domenii:

– Agricultura durabilă;

– Acvacultura durabilă;

– Proteine alternative;

- Publicitate -

– Trasabilitate digitală;

– Sisteme alimentare circulare;

– Nutriție țintită.

Beneficiarii vor obține sprijin din partea experților constând în formare și mentorat, dar și sprijin financiar de până la 6 000 EUR pentru a facilita activitățile de testare a pieței și pentru a discuta cu peste 100 de clienți potențiali, părți interesate și utilizatori finali pentru a valida ideile de afaceri. În plus, beneficiarii programului vor avea posibilitatea de a accesa finanțarea și sprijinul EIT Food subsecvente.

Pentru înregistrare accesați: https://entrepreneurship.eitfood.eu/launch/

Termenul limită pentru transmiterea aplicațiilor este 28 februarie 2022.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole