Spania caută sezonieri pentru agricultură. Află ce se caută!

capsuniAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud vă face cunoscută oferta de muncă din domeniul agricol în Spania. Se oferă 800 de locuri de muncă sezoniere la nivelul întregii țări, de muncitor necalificat în agricultură la cules de căpșuni. Pentru recoltarea căpșunilor campania 2017 sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18 — 40 ani.
Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărțite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții.
Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenției colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi (nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei).
Persoanele cu domiciliul în județul Bistrița — Năsăud interesate de această ofertă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud din Bistrița, strada Gării, nr. 2-4, et. ll, cam. 15, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție.
Pentru ocuparea locurilor de muncă din domeniul agricol în Spania se va organiza o bursă.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole