Souția pentru blocajul tirurilor cu cereale din Portul Constanța

„Au fost identificate soluții rapide pentru blocajul tirurilor din Portul Constanța”, promite ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta susține că, în urma discuțiilor dintre delegația Ministerului TransporturiIor și directorul general al Portului Constanța, Florin Goidea, cât și în urma deplasării în teren, s-au identificat două suprafețe în interiorul Portului care pot fi utilizate ca spații de parcare pentru tiruri în vederea defluirii traficului.

De asemenea, s-a luat decizia ca, săptămâna viitoare, managementul Portului să prezinte un calendar asumat pentru realizarea unui Studiu de Fezabilitate având ca scop dezvoltarea unei parcări de capacitate mare (de peste 800 de locuri) în exteriorul Portului.

„Aștept o mobilizare și o execuție cât mai rapidă pentru realizarea acestor lucrări!”, mai scrie Sorin Grindeanu în postarea sa referitoare la blocajul tirurilor cu cereale spre Portul Constanța.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole