Solutii moderne pentru profitabilitatea fermierilor

INDAGRA 2019 reprezintă cea mai importantă manifestare destinată agriculturii românești și se bucură de o largă apreciere în rândul specialiștilor din sectorul agricol.

Evenimentul se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Începând din anul 2007, INDAGRA a obținut acreditarea UFIAsociația Globală a Industriei de Târguri, plasându-se astfel pe primele locuri în topul evenimentelor de profil din lume.

Cerința pietei este automatizarea cât mai multor echipamente și necesitatea, cât mai redusă, a intervenției factorului uman. În întâmpinarea acesteia, expozanții vin la INDAGRA 2019 cu cele mai eficiente sisteme de control. Dintre ele amintim: calculatoare de climă; sisteme de ventilație; sisteme de încălzire; sisteme pentru control la distanță și management; sistem de alarmă.

În plus, la INDAGRA 2019 vizitatorii vor găsi o gamă largă de servicii uzuale și de diagnostic avansat de biochimie, hematologie, microbiologie, parazitologie, serologie, alergologie, toxicologie, endocrinologie, PCR, citologie, histopatologie și genetică.

Mai mult decât atât, INDAGRA 2019 oferă soluții moderne pentru a asigura profitabilitatea fermierilor. Astfel, această ediție a târgului promovează concepte noi, precum: popularea cu probiotice a tubului digestiv la pui aflați în incubație, înțărcarea purceilor fără oxid de zinc în concentrații farmacologice și înțelegerea importanței mineralelor chelatate în zootehnie.

În aceeași perioadă cu INDAGRA 2019, în Centrul Expoziţional ROMEXPO se vor desfăşura alte  trei evenimente cu participare internaţională, cunoscute publicul larg şi celui de specialitate:

  • INDAGRA FOOD & CARNEXPO (indagra-food.ro) – Târg internaţional pentru industria alimentară;
  • EXPO DRINK (expodrink.ro) – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice.

PACK SHOW – (www.packshow.ro) – Expoziție pentru industria ambalajelor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole