13 mai 2021 - 05:50

Solutie rapida pentru un gazon elegant si sanatos, adecvat oricarui spatiu

 

Spațiile din zonele comerciale și industriale arată mult mai bine atunci când sunt îngrijite. Deși există numeroase metode de a le face să arate deosebit, cel mai simplu de realizat și întreținut este un gazon sănătos care poate fi decorat cu plante sau arbori. Această soluție este una elegantă și de succes, și va transforma spațiul complet într-un timp relativ scurt. Acest lucru este important, având în vedere că numărul hypermarket-urilor este în continuă creștere, și toate au nevoie de atenție și mentenanță.

Gazonul rulou premium proaspăt recoltat se transportă și montează rapid, și are nevoie de puțin timp pentru fixarea rădăcinilor. Poate fi plantat atât vara cât și iarna, atâta timp cât zilele nu sunt foarte ploioase și temperaturile nu sunt prea scăzute. În funcție de specificul zonei, toleranța la călcare, rezistența la umbră/secetă/boli, durata de viață și finețea foliajului, se poate opta pentru gazon sport, peluză sau termorezistent (de secetă).
O companie care poate recolta și monta rapid rulouri gazon și care are propria pepinieră, poate fi un partener pe termen lung. Plantele de pepinieră sunt crescute în tihnă, în condiții optime, și au o durată de viată mai mare decât cele care se găsesc în magazine. Acestea sunt mai rezistente, și sunt concepute pentru a crește frumos și sănătos în condițiile climatice locale. Varietatea de plante din pepinieră vine în întâmpinarea oricăror preferințe: conifere, foioase, arbuști, flori!
Indiferent de zonele comerciale care necesită un strop de natură, un partener precum Bogardens poate face diferența într-un timp foarte scurt. O iarbă proaspătă și îngrijită și flori sau plante decorative sunt mai mult decât suficiente pentru spații comerciale care să asigure o atmosferă plăcută, relaxantă. În timp, dacă este nevoie, se poate opta și pentru aranjamente speciale, însă de cele mai multe ori cea mai simplă soluție este și cea mai de bun gust.