Sistem vizual de orientare pentru pulverizarea culturilor

Raven Industries, Inc. (NASDAQ: RAVN), cel mai important inovator mondial al tehnologiei de precizie în agricultură, își extinde din nou linia de produse de clasă pentru a ajuta retailerii și cultivatorii să-și îmbunătățească eficiența și profiturile.

Astfel, RestockingRaven Industries lansează VSN, un sistem vizual de orientare pentru pulverizarea culturilor. Noul sistem de ghidare vizuală VSN folosește senzori de imagine și tehnologii de procesare pentru a oferi un răspuns rapid și un control mai bun. Potrivit Raven, VSN menține orientarea pe rând la vitezele de pulverizare cerute de industrie.

Sistemul folosește o cameră  cu viziune stereo pentru a naviga, permițând operatorului să se concentreze asupra altor aspecte importante ale operației de pulverizare. Acest control îmbunătățit al mașinii și o funcționare mai simplă constă în reducerea daunelor de cultură și a mai multor acri, acoperind în final profituri mai mari printr-o eficiență superioară a aplicației și un randament îmbunătățit.

Viteze care depășesc 20 mph

VSN a fost validat pentru a fi utilizat în porumb, soia, bumbac și sorg. Conform Raven, acesta este calibrat simplu și doar o singură dată pe teren. VSN permite operații de pulverizare la viteze care depășesc 20 mph. În plus, sistemul tip Guyidance oferă 3 moduri de performanță de orientare pentru a gestiona varietatea de situații tipice cu aplicație personalizată.

„Suntem încântați să anunțăm noul sistem de orientare vizuală VSN. Se integrează perfect în soluția noastră completă de sistem și face aplicarea pe o varietate de culturi mai ușoară decât a fost până acum. În aceste perioade provocatoare, comercianții trebuie să caute modalități inovatoare de îmbunătățire a eficienței și a profitabilității, deoarece li se cere în mod constant să acopere mai mult teren în mai puțin timp, fără a sacrifica calitatea aplicației. VSN ajută comercianții să mențină un nivel ridicat de precizie și eficacitate a aplicației”, a declarat Brian Meyer, vicepreședinte și director general al tehnologiei aplicate Raven.

După ce a văzut sistemul în acțiune, Jason Bolsen, un aplicator al Nutrien Ag Solutions din Cerro Gordo, Ill, cu 24 de ani de experiență de pulverizare, a spus că se așteaptă ca impactul tehnologiei de orientare vizuală să fie revoluționar pentru industrie.

“Acesta este un progres major pentru pulverizarea culturilor pe rând. VSN îmi crește capacitatea de a face o treabă bună, deoarece pot acorda mai multă atenție obstacolelor de pe teren și, la sfârșitul zilei, nu sunt la fel de obosită”, a spus Bolsen.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole