Sinucidere şocantă: Un cioban şi-a luat viaţa din cauza subvenţiilor de la APIA

streangGest şocant al unui cioban din Argeş. Omul s-a sinucis folosindu-se de un animal. Mai mulţi săteni au privit uluiţi scena fără să-și dea seama ce se întâmplă. Din primele informaţii, omul era supărat din cauza subvenţiilor de la APIA.
Constantin Anghel , în vârstă de 37 ani, din Ialomiţa era angajat cioban la o stână din comuna Rucăr, sat Sătic, undeva în punctul Valea Largă. Duminică seara, bărbatul şi-a pus capăt zilelor legându-şi o funie de căpăstrul unui măgar.
Acum trei zile a fost bătut crunt de Cartelă (Dan Butnaru) omul lui Călău (n. red. Mihai Ţuluca). Atunci era şi Poliţia de faţă că se reclamase furtul oilor, le luase stăpânul lor. E tot un circ pe oile astea pentru banii care se dau de la APIA. S-a speriat omul şi s-a omorât că îl tot ameninţau că îl omoară ei. Era un băiat muncitor, vai de capul lui. S-a speriat săracul! Banii ăştia iau minţile unora şi mor oameni nevinovaţi„, au declarat martorii. (Sursa: romaniatv.net)
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole