Și MADR se desparte de USR-PLUS. Secretarul de stat George Cățean a fost eliberat din funcție

După ce miniștrii USR-PLUS au demisionat luni, 7 septembrie, din guvern, a venit rândul secretarilor de stat să fie eliberați din funcție în această seară, așa cum a anunțat premierul Florin Câțu.

”La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul George-Aurelian Cățean se eliberează din funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale”, se arată în decizia publicată deja în Monitorul Oficial.

decizie george catean eliberat functie madr

George Cățean, unul dintre liderii PLUS Brașov, a fost numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în luna februarie a acestui an. Până la numirea sa din MADR, el a deținut, alături de cei doi frați ai săi, „Ferma Căţean”, din Rotbav, județul Braşov, care are în proprietate peste 1.500 de ovine şi mai mult de 100 de vaci, produce brânzeturi şi preparate din carne, pe care le vinde în mai multe magazine proprii şi locale, precum şi în câteva magazine ale unuia dintre cei mai cunoscuți retaileri de pe piața românească.

„Sunt nepot de cioban. În momentul de față, avem un business în agricultură, împreună cu ceilalți doi frați, avem o fermă de creștere de vaci de lapte, precum și oi. Din 2013, facem și procesare, tot mereu am făcut și procesare, dar din 2013, suntem și furnizori ai unui retailer, pe produs tradițional. Este un business pe care l-am dezvoltat, un business cu o cifră de afaceri de câteva milioane și aproape un deceniu de activitate în acest domeniu, care a putut dovedi faptul că se pot face lucruri și-n zona fermelor integrate pentru că asta este cheia, materia primă să o procesezi și mereu să faci și partea de comercializare”, se prezenta George Cățean înainte de numirea sa ca secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole