18 septembrie 2021 - 01:47

Și-au găsit sfârșitul îngropați în dejecții de porci

Doi barbați și-au şi-au găsit sfârşitul într-un canal de colectare a dejecţiilor de la o fermă de porci. Un tânăr de 23 de ani care a încercat să-i salveze s-a aflat și el la un pas de moarte, scrie adevarul.ro.

Cele două victime au coborât în canalul de colectare a dejecțiilor aparținând unei ferme de porci din comuna Vereşti, judeţul Suceava, ca să facă curăţenie.

Pentru că n-au mai ieşit la suprafaţă un alt angajat al fermei, un tânăr de 23 de ani, s-a dus la faţa locului să-i caute. I-a strigat, dar cum niciunul dintre cei doi nu răspundea, a decis să coboare în canal.

Când a simţit mirosul înţepător, a decis să iasă şi să sune de urgenţă la 112 ca să cheme ajutoare. Tânărul a scăpat cu viaţă şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, însă cei doi bărbați, de 52 și 56 de ani, din satele Bursuceni şi Vărate, nu au mai putut fi salvați.

Echipe de poliţişti şi de inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava fac verificări la fermă pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea. Din primele informaţii, cei trei muncitori lucrau cu forme legale.

Sursa foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.