Și-a prins ambele picioare în motosapă!

Un elicopter SMURD a fost solicitat să întervină pentru a transporta un bărbat în vârstă de 42 ani din localitatea vasluiană Rediu, comuna Roșiești, și-a prins ambele picioare într-o motosapă electrică, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție – o autospecială pentru descarcerare de la Detașamentul de pompieri Vaslui și o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) –, bărbatul era conștient și cooperant. Victima a fost descarcerată și predată echipajului de pe ambulanța SMURD. După acordarea îngrijirilor medicale de urgență, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Bărbatul prezenta traumatisme și fracturi la ambele membre inferioare.

Victima va fi transportată cu elicopterul SMURD la o unitate medicală de specialitate din municipiul Iași, precizează reprezentanții ISU Vaslui.

Foto: ISU Vaslui

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole