Și-a găsit vaca, dispărută de o săptămână, în beciul vecinului!

Să mai zici că nu exisă minuni! O vacă dispărută de o aproape o săptămână a fost găsită miercuri după-amiază, de Sfântul Andrei, într-un beci din curtea vecinului.

Proprietarul, un gospodar din comuna Corlățeni, județul Botoșani, își pierduse orice speranță că își va mai găsi vaca în viață. Când a fost anunțat că animalul este viu și nevătămat în groapa adâncă de aproximativ doi metri, a încercat să îl scoată din captivitate, dar eforturile lui au fost zadarnice și a sunat după ajutor, la pompieri.

Un echipaj din cadrul Detașamentului Dorohoi a ajuns, în cel mai scurt timp, la caz. Pompierii au legat bovina cu mai multe furtunuri şi au reuşit să o aducă la suprafaţă fără să o rănească.

Intervenţia a durat aproape o oră, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani.

vaca
Foto: ISU Botoșani

„În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă, acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate și salvarea animalelor din medii ostile vieții”, mai transmite ISU Botoșani..

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole