SEVIL SHHAIDEH A PUS BICIUL PE PRIMARII DIN JUDETUL DOLJ

Ministrul Dezoltării Regionale, Sevil Shhaideh, le-a cerut primarilor din Dolj să grăbească lucrările începute prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) şi să solicite ministerului decontarea cheltuielilor, adăugând: ”Avem cash-ul asigurat, nu avem nicio problemă în asigurarea surselor de finanţare”.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Ministrul Sevil Shhaideh, prezentă la Craiova, la o întâlnire cu primarii din Dolj, a făcut apel la cei 111 edili să grăbească ritmul lucrărilor la proiectele realizate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi să ceară decontarea facturilor cât mai repede.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

„Ce aştept eu de la dumneavoastră uitându-mă la execuţia bugetară pe care o aveţi pe PNDL 1 este să grăbiţi lucrările, să veniţi cu facturi la decontat. Avem cash-ul asigurat. Nu avem nicio problemă în asigurarea surselor de finanţare. Vă solicit să aveţi o discuţie foarte aplicată cu constructorii dumneavoastră şi să veniţi cu facturile la decontare. Nu putem să justificăm nevoie de infrastructură atât timp cât dumneavoastră aveţi contracte din 2015 şi aţi decontat 10% din ele”, le-a spus Sevil Shhaideh primarilor doljeni. Sevil Shhaideh a mai spus că de la 1 ianuarie 2018 pentru fiercare unitate administrativ teritorială se va asigura un minimum de resurse financiare de 750 lei pentru fiecare locuitor. viewscnt

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole