17 octombrie 2021 - 09:12

Semtest-BVN Mureș aşteaptă fermierii la Parada Taurilor 2016

parada-taurilor-2Semtest-BVN Mureș îi aşteaptă pe fermieri la Parada Taurilor 2016, eveniment care va avea loc în ziua de 1 octombrie 2016, ora 11, la sediul firmei din localitatea mureșeană Sângeorgiu de Mureș. Parada în sine va fi precedată, în ziua de 30, de un simpozion organizat pe teme de genetică animală.

 

„Vă  vom prezenta o genetică crescută în Romania, de talie internalională, cu tauri care scriu adevdrate pagini de istoriepentru zootehnia romdnească, o genetică de vârf care poate fi admirată doar la Semtest-BVN Mureș, cu sediul în Sângeorgiu de Mureș”, a declarat directorul firmei, Valer Sicean.

Evenimentul a devenit, cu siguranță, atracția lunii octombrie și concurează la calificare pentru evenimentul anului pentru orice crescător de bovine, specialist sau iubitor de animale.

Peste 1500 de participanți din toată țara au fost in 2015 la Parada Taurilor, organizată de Semtest-BVN Mureș!

Pe lângă prezentarea in ring, un moment mult așteptat in cadrul Paradei T aurilor il reprezintă premierea colaboratorilor sub denumirea ”Ferma Anului 2016” si Operatorul Anului 2016,iar la final va fi organizată o tombolă pentru marele premiu.

Un spectacol al geneticii, o zi de sărbătoare, meriţi să fii acolo!