SEMINAR GRATUIT ONLINE PENTRU COMPLETAREA CERERILOR DE FINANȚARE

Joi, 23 februarie 2017, este prima zi în care se pot depune cereri de finantare — în cadrul Priorității de investitii 2.2 ‘Sprijinirea creării si extinderea capacității avansate de productie si dezvoltarea serviciilor’ a Regio-Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 — în vederea creării și extinderii capacităților de producție și a dezvoltării serviciilor companiilor private.

Companiile private care pot să beneficieze de aceste fonduri nerambursabile trebuie să fie societăți sau societăți cooperative care se încadrează în categoria microîntreprinderilor, a întreprinderilor mici sau a celor mijlocii.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), în calitate de Organism Intermediar pentru Regio-POR în Regiunea Vest, anunță că termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare este dată de 23 august 2017, la ora 12:00. Depunerea acestora se va putea face exclusiv prin intermediul aplicatiei electronice MySMIS disponibilă la adresa http://2014.mysmis.ro.

Acest apel de proiecte este de tip competitiv cu depunere la termen, proiectele primind finantare în functie de punctajele obținute în cadrul etapelor de evaluare și în limita alocării financiare pentru Regiunea Vest — 20,36 milioane euro.

Pentru unele linii de finanțare se pot depune și proiecte din mediul rural.

 

Pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari, ADR Vest organizează joi, 2 martie 2017, începând cu ora 10:00, un seminar online în cadrul căruia se vor prezenta si discuta sectiunile cererii de finanțare din cadrul aplicatiei electronice MySMIS. Seminarul este gratuit, dar participarea se face doar în baza unei înscrieri prin accesarea link-ului

https://attendee.gotowebinar.com/register/2175773363541154049.