Șeful APIA: Peste 711.000 fermieri intră la plata avansului APIA, în câteva zile

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură va demara plata avansului APIA la data de 16 octombrie 2022. Potrivit directorului general al instituției, Adrian Pintea, peste 711.000 de fermieri vor beneficia de plata avansului APIA până la încheierea campaniei, în 30 noiembrie.

”Ca în fiecare an, la data de 16 octombrie 2022, dăm startul plății avansului pentru fermierii care au depus cerere de plată în Campania 2022! Trebuie subliniat faptul că, în conformitate cu reglementările europene, nivelul avansurilor este de până la 70% în cadrul schemelor de plăți directe și de până la 85% pentru măsurile de dezvoltare rurală.

În campania de plată în avans care se va derula în perioada 16 octombrie – 30 noiembrie 2022, intra la plată un număr de 711.207 fermieri eligibili, ceea ce reprezintă peste 90% din totalul cererilor unice de plată depuse în această campanie”, a precizat șeful APIA într-o informare publicată pe facebook.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole