Șeful APIA, informații pentru crescătorii de bovine

Directorul general al APIA, Adrian Pintea, s-a întânit, joi, 15 septembrie 2022, cu crescătorii de bovine, în cadrul Conferinței ACBCR 10 ,,A fi sau a nu fi’’ – Prezent și perspective pentru creșterea vacilor în România, organizate de Asociația Crescătorilor de Bovine pentru Carne din România, în județul Suceava, la Pojorâta.

Evenimentul a reunit crescători de vaci de carne și lapte, actori importanți în plan decizional pentru sectorul agroalimentar, precum și reprezentanți ai mediului academic.

În cadrul evenimentului au fost expuse Programele de Ameliorare ale raselor Charolaise și Limousine, Programul informatic de gestiune a Exploației și Registrului Genealogic, sinteza celor 10 ani de funcționare a Asociației Crescătorilor de Bovine pentru Carne din România (ACBCR) și proiectele viitoare, concomitent cu derularea expoziției de animale și utilaje, precum și degustarea produselor din carne provenită de la fermele cu lanț integrat ale membrilor ACBCR.

În cadrul discuțiilor cu crescătorii de bovine, Adrian Pintea, directorul general al APIA, le-a prezentat acestora diverse aspecte privind oportunitățile de finanțare și plățile efectuate de Agenție în contextul formelor de sprijin derulate de APIA în sectorul zootehnic, precum și cu privire la parteneriatul cu instituții financiare bancare/ nebancare, creat prin încheierea de convenții pentru facilitarea accesului la creditare în condiții avantajoase pentru beneficiarii de sprijin cuplat și de ajutoare naționale tranzitorii în sectorul zootehnic, se arată într-o informare pe pagina de Facebook a APIA.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Mare stire?! Au baut si mancat pe saturate si au anuntat sumele la ANT care intra la avans….doar ca ele au fost postate acum o luna pe site! Deci…fix pix…o abureala ptr fraieri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole