AZI! Șeful APIA, informare pentru fermieri privind schemele de plată

Directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, s-a aflat marți, 21 iunie 2022, la Timișoara, pentru a continua seria sesiunilor de informare a fermierilor pentru promovarea exclusivă a măsurilor delegate de AFIR către APIA din Programul National de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, se arată într-un comunicat al Agenției.

„Prin această amplă Campaniei de informare ne propunem să eficientizăm implementarea măsurilor de dezvoltare rurală gestionate și să creștem gradul de absorbție a fondurilor europene aferente acestora”, se precizează în comunicatul postat de pagina de Facebook a APIA..

Măsurile vizate sunt Măsura 10 – Agromediu și climă, Măsura 11 – Agricultură ecologică, Măsura 13 Plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale, Măsura 14 – Plăți în favoarea bunăstării animalelor, Măsura 8 – Submăsura 8.1 – Împădurirea și crearea de suprafețe împădurite, Măsura 15 – Submăsura 15.1 – Plăţi pentru angajamente de silvomediu.

„După un tur de forță de mai multe săptămâni prin toată țara, am ajuns astăzi în Banat, la Timișoara, unde am avut parte de o sală plină, de fermieri care știu că informarea temeinică este esențială pentru a accesa cu succes fondurile europene. Am avut o sesiune foarte interactivă, am discutat spețe concrete și cred că această întâlnire a fost benefică nu doar pentru fermieri, ci și pentru noi” a declarant directorul general APIA, Adrian Pintea.

Sesiunea de informare de la Timișoara face parte din seria conferințelor dedicate promovării măsurilor de dezvoltare rurală implementate de APIA, următoarea sesiune de informare fiind programată a se desfășura la nivelul județului Bihor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole